Точно десет боксьори са правили спаринги с Антъни Джошуа по

...
Точно десет боксьори са правили спаринги с Антъни Джошуа по
Коментари Харесай

10 спаринг партньори подготвили Ей Джей за сбъсъка с Кобрата

Точно 10 боксьори са правили спаринги с Антъни Джошуа по време на двумесечния му предварителен лагер за багра с Кубрат Пулев. Английските медии разкриха, че първенецът на WBA, WBO, IBF и IBO е провел подготвителни сесии с разнообразни по жанр противници, с цел да може да е подготвен за всевъзможни изненащи, които би му предложил българинът.
 Сред спаринг сътрудниците на Ей Джей личат имената както на някогашни кандидати за международната купа, по този начин и на гении и даже дилетанти. Списъкът включва Мартин Баколе (15-1), Брайънт Дженингс (24-4), Хосеа Стюарт (аматьор), Джералд Уошингтън (20-4-1), Делишъс Ори (2-0), Дейвид Аделейе (4-0), Кристиян Тюн (6-0), Фрейзър Кларк (аматьор), Питър Кадиру (10-0) и Фабио Уордли (10-0).
 От щаба на Джошуа прецизират, че първенецът е построил тактика, основана напълно на левия прав на Кобрата. Българинът е прочут с умеенето да държи съперниците си надалеч с водещата ръка, а треньорският екип на британеца е търсил спаринги, които работят по подобен метод, с цел да намерят път през този вид на игра.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР