Точно 60 стикера на изоставени коли е поставила общинската Дейност

...
Точно 60 стикера на изоставени коли е поставила общинската Дейност
Коментари Харесай

60 изоставени коли в Асеновград ще бъдат премахнати от общински терени

Точно 60 стикера на изоставени коли е сложила общинската Дейност „ Инспекторат, паркинги и гаражи “ в Асеновград. Бележките предизвестяват притежателите на моторните транспортните средства (МПС) да подхващат ограничения по премахването им от терени и площи – благосъстоятелност на общината в 14-дневен период. Припомняме, че акцията започва в средата на март тази година и 60-те коли са обозначени в границите на към месец.
В настоящата Наредба за организация и надзор при паркиране и престой на МПС и сигурност на придвижването на транспортните средства и жителите на територията на град Асеновград, се споделя, че „ за излезли от приложимост коли се смятат тези, с прекъсната регистрация или, на които не е осъществен механически обзор 2 поредни години, без регистрационни номера, когато са паркирани по тротоари, улици, площадки, публични паркинги, зелени площи и други терени - държавна или общинска благосъстоятелност “.
От 60-те автомобила, на които са залепени предупредителни стикери, притежателите на 3 коли са ги премахнали. Други двама са се обадили, с цел да оповестят, че следва да го създадат. По време на процедурата участват представители от районно управление (на МВР) – Асеновград, отдел „ Екология и околна среда “ и от Дейност „ Инспекторат, паркинги и гаражи “ към общината. Премахването се прави от сертифицирана компания, изясняват от локалната власт. От там показаха, че акцията в града продължава, като следва да бъде осъществена такава и в селата на територията на община Асеновград. От градската администрация приканват жителите да алармират за изоставени и очевидно неползвани коли, като посочат регистрационен номер на автомобила (ако колата има такъв) и адрес, на който е разположена.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР