Точно 5000 лева бяха събрани на благотворителната вечер, която се

...
Точно 5000 лева бяха събрани на благотворителната вечер, която се
Коментари Харесай

Събраха 5000 лева за децата на загинали полицаи СНИМКИ

Точно 5000 лв. бяха събрани на благотворителната вечер, която се организира под мотото „ Деца оказват помощ на деца на починали и умряли чиновници от Министерство на вътрешните работи в Пловдивска област “ в хотел „ Марица “ нощес. Набраните средства бяха предадени през днешния ден с приемо-предавателен протокол на представители на Областна дирекция на МВР-Пловдив.

Паричната сума дружно с подаръчни пакети с лакомства, готови от спонсорите на благотворителната идея, ще бъдат разпределени по равно и връчени на 20 деца до 18-годишна възраст, чиито родители са починали или умряли чиновници от системата на Министерство на вътрешните работи в Пловдивска област.

По време на благотворителната вечер бяха продадени картини на фамозни български художници като Никола Певичаров, Станимир Видев и на надарената 12-годишната художничка Венета Павлова . Продажбите на картините надвишиха 1000 лв..

С футболна топка на спортната легенда Христо Бонев и фланелка с персонален подпис на двукратният олимпийски първенец по кану каяк Николай Бухалов се снабди 14-годишният Георги Тенев , наследник на прочут пловдивски предприемач, който заплати за тях съвсем 300 лв..

Проф. доктор Илия Баташки, шеф на Медицински институт към Министерство на вътрешните работи – София, който не съумя да участва на събитието, посредством собствен представител подари 500 лева По 200 лв. подариха компаниите „ Нитро “ ЕООД, „ Тара мекс “ ЕООД и „ Глобъл Секюрити “.

Две надарени пловдивски певици – Веси Бонева и Елица Лалова , подариха за търга свои албуми в комплект с огромни плюшени мечета, които бяха продадени за общо 70 лв.. Елица подари безвъзмедно гения си и по време на празничната стратегия, където изпя няколко песни.

Нотариус Кари Клявкова също подари безвъзмедно труда и времето си и оглави комисията по отчитане на събраните средства.

Останалите средства бяха събрани от дарителската кутия и детския коледен базар. Благородната идея срещна поддръжката както на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града, по този начин и на община Пловдив. В благотворителната самодейност се включиха представителите на разнообразни институции в града, политици, общественици и едри бизнесмени.

Мотото „ Деца оказват помощ на деца на починали и умряли чиновници на Министерство на вътрешните работи в Пловдив “ бе инспирирано от участниците в празничната стратегия – 54 деца от разнообразни музикални, танцови и арт школи в града. За всички тях бяха планувани дарове от спонсори на събитието.

Кои участваха на събитието

Сред гостите бяха зам.-директорът на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – Пловдив комисар Димитър Събчев и ст. специалист в Дирекция „ Протокол и връзки с обществеността “ на ОД на Министерство на вътрешните работи – Пловдив Анелия Влакхинова, заместник-кметът по „ Спорт, юношески действия и обществена политика “ в Община Пловдив Георги Титюков, кметът на Район „ Централен “ Георги Стаменов и Веселина Стоянова от Пресцентъра на Община Пловдив, ръководителят на Движение за права и свободи в Пловдив Али Байрам, кметът на Марково Пламен Кабаков, Георги Димитров – Управител за Пловдив на Агенция за недвижими парцели „ Ремакс”, художникът Стефано Поповски – негова картина също бе предоставена на търга, писателят Панчо Панчев и доста други пловдивчани с положителни сърца.

тагове дете умрял служител на реда  Събраха 5000 лв. за децата на починали служители на реда СНИМКИ  Прокурор Тодор Павлов Прокурор Тодор Павлов  Талантливата 12-годишна художничка Венета Павлова Талантливата 12-годишна художничка Венета Павлова  Събраха 5000 лв. за децата на починали служители на реда СНИМКИ  Фланелката с подпис на Николай Бухалов Фланелката с подпис на Николай Бухалов  Футболната топка на Христо Бонев Футболната топка на Христо Бонев  Художникът Стефано Поповски и Влада Парфенова Художникът Стефано Поповски и Влада Парфенова  Събраха 5000 лв. за децата на починали служители на реда СНИМКИ
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР