Точно 32 групи ще видим на първото издание на пловдивския

...
Точно 32 групи ще видим на първото издание на пловдивския
Коментари Харесай

Обявиха пълната програма за HILLS OF ROCK 2017

Точно 32 групи ще забележим на първото издание на пловдивския рок фестивал – Hills of Rock 2017. Вратите ще отворят в 17:00 часа, а първата група, която ще се качи на основната сцена, ще бъде KROSSFIRE. 20 минути по-късно стартира програмата и на WORLD Stage с появяването на 8M/S. Хедлайн участията на Epica, Evanescence, Three Days Grace и Guano Apes започват след 21:00 часа във всеки от дните. Цялата програмата по дни, подиуми и часове ще намерите във фейсбук страницата на Hills of Rock, както и на www.hillsofrock.com Уикеда отпадат от програмата на фестивала по здравословни аргументи, което докара до няколко разбърквания и прибавяне на 6 нови групи към Hills of Rock 2017 – Bobo & The Gang, The Black Swells, Hypnotik Ink, A-Moral, 8M/S и Toy Letters.

Hills of Rock 2017 ще последва и практиката на редица интернационалните фестивали, като още от първото си издание ще вкара безкешово разплащане, с цел да понижи чакането на опашки на питейните заведения и местата за хранене. Всички заплащания на фестивала ще стават със специфичната фестивална карта “Hills of Rock Card”. Повече информация за това ще намерите на уеб страницата на фестивала.



Освен общоприетите билети, от през днешния ден в продажба са към този момент и специфични еднодневни билети с ВИП кетъринг, които ще включват опция за вечеря в ресторанта на фестивала с меню от над 15 съществени ястия и десерти. Цената на този еднодневен билет е 99 лв., а местата са лимитирани.

Всички видове билети за фестивала и за къмпинг зоната можете да закупите от OMV, The Mall, билетен център НДК, билетната каса пред община Пловдив, магазини “НА ТЪМНО”, както и онлайн на http://Eventim.bg и TicketPro.bg

Фестивалът HILLS OF ROCK ще се осъществя годишно и е част от програмата на Пловдив – Европейска столица на културата 2019.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР