Точно 317 двойки са сключили граждански брак в Асеновград за

...
Точно 317 двойки са сключили граждански брак в Асеновград за
Коментари Харесай

Осем сватби в петъчен ден в Асеновград през тази година

Точно 317 двойки са сключили цивилен брак в Асеновград за първите 10 месеца от 2017 година Младоженците сами избират мястото, на което желаят да се врекат във безконечна честност, без значение поданици на кое обитаемо място са.
През тази година не са декларирани ексцентрични пространства за осъществяване на церемонията по бракосъчетаване. В случате, когато и двамата младоженци или единият от тях е малолетен се изисква позволение и единодушие от родители и настойници.
Няма информация какъв е броят на тези бракове, защото възрастта на двойките е друга, а от Общината не показват каква е почти приблизително изчислената. За посочения интервал с гала цивилен брак са сключили 185 двойки.
Другите 132 просто са подписали брачно удостоверение без официалности. От началото на месец януари до края на октомври осем двойки от младоженците са декларирали желанието си да се бракосъчетаят в петък.
Организирането на сватбените тържества в петъчен ден не може да бъде несъмнено като наклонност, защото сватби са се провеждали също във вторник и четвъртък, изясняват от Община Асеновград.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР