Точно 30 мото ентусиасти изпитаха емоцията да се учат от

...
Точно 30 мото ентусиасти изпитаха емоцията да се учат от
Коментари Харесай

Мартин Чой даде урок по безопасност на 30 мотористи в Серес

Точно 30 мото запалянковци изпитаха страстта да се учат от европейския първенец по мотоциклетизъм Мартин Чой и да карат дружно с него на пистата в град Серес, Гърция, в границите на обичайна самодейност на " ЕКО България " и тима на Чой EKO Racing Team.

За осма поредна година Мартин, който е и 24-кратен първенец на България, образова феновете на моторите по какъв начин да ги ръководят безвредно по време на обичайното Мото учебно заведение. То е част от самодейностите на веригата бензиностанции в посока повишението на пътната сигурност в страната. Мотоциклетистът и неговият екип прекараха целия ден на пистата с почитателите на моторите, показвайки им разнообразни техники с машината и давайки им скъпи препоръки. Тридесетте фенове получиха тази опция след присъединяване в специфична игра и чоп на формалната страница на " ЕКО България " във facebook.


Денят стартира със утринен инструктаж за главните правила за ръководство на спортен мотоциклет, които са използвани и в ежедневни обстановки. Чой изясни какво е смисъла на другите видове гуми за по-добро и безвредно шофиране, а наред с това показа и елементи за следенето на горивото, вярното превключване на предавките, съобразяването на скоростта в завоите и доста други тънкости от своя дълготраен опит.



Всеки един от участниците получи препоръки и самостоятелни рекомендации от първенеца по какъв начин да усъвършенства уменията си, и то освен в теоретични, само че и в на практика сесии. По време на тренировките запалените мотористи се редуваха на групи да излизат дружно с първенеца на пистата, а в границите на деня мотористите направиха общо близо 3000 обиколки, с цел да упражнят новите си знания. Всички получиха и подписан от най-хубавия български мотоциклетист документ за присъединяване си в Мото учебното заведение.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР