Точно 3 месеца, след като на 14 март тази година

...
Точно 3 месеца, след като на 14 март тази година
Коментари Харесай

3 месеца от опожаряването вкъщи и нищо от МВР

Точно 3 месеца, откакто на 14 март тази година беше опожарен входът на дома ми, няма никакви резултати, нито даже съществено извършени разпити от Министерство на вътрешните работи, което стартира " следствието си ” с въпрос към мен дали пък не става въпрос за " почтена детска игра ”. Такава насмешка даже не съм си представял, че е допустима.
Досегашната процедура с други проблеми е показвала, че най-малко медийното разгласяване на даден случай активизираше полицията. Не и по този проблем. Пълен пас. Никакво придвижване. Никакво предпочитание да бъде оголен причинителят, а камо ли поръчителят.
А в действителност въпросът е съвсем решен, защото има друго следствие, което елементарно би могло да води до наредителя на грижливо квалифицираната акция против мен, стига някой да си направи труда да събере 2 и 2. Но не желае.

Дали, тъй като толкоз си може – т.е., нищо не може, или тъй като му е платено добре от поръчителя.

Истината обаче ще излезе на бял свят, тъй като и аз проверявам проблема. И тогава съдени ще бъдат освен отговорните, само че и прикриващите ги – волно с деяние или несъзнателно със своето безучастие.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР