Точно 13 572 нарушения на скоростните режими са регистрирани на

...
Точно 13 572 нарушения на скоростните режими са регистрирани на
Коментари Харесай

Шофьори превърнаха пловдивските пътища в магистрала

Точно 13 572 нарушавания на скоростните режими са регистрирани на територията, обслужвана от бранш ”Пътна полиция ” на ОДМВР - Пловдив за интервала от 01.01.20 година до 08.05.20 година Според база данни на бранша в секторите от Автомагистрала ”Тракия ” обслужвани от регионалната дирекция, по този индикатор са установени над 640 нарушавания. В 19 от сниманите случаи водачите са управлявали транспортните средства със скорост над 200 км/ч. Най-високата снимана скорост е от 253 км/ч.
По пътищата в градски условия са открити близо 13 000 броя нарушавания на скоростните режими, за които пловдивската полиция е издала към 12 800 електронни фиша. Проверяващите са съставили и 210 акта за определяне на административно нарушаване (АУАН) на водачи на транспортни средства, които са надвишили оптимално позволената скорост за придвижване в обитаемо място - с над 50 км/ч. Най-високата глоба, наложена на скоростен извършител на територията на Пловдив е в размер на 1 350 лв. за снимано нарушаване от 170 км/ч при придвижване на бул. в града. За това, лидерът е лишен от право да ръководи транспортно средство в границите на 3 месеца и са му отнети 12 контролни точки.
Служителите на „ Пътна полиция “ ще бъдат безкомпромисни към нарушителите на пътя, които с агресивното си държание зад кормилото заплашват живота и на останалите участници в придвижването на пътя, безапелационни са от ОДМВР - Пловдив. От там допълват, че с разхлабването на противоепидемичните ограничения се вижда натоварен авто трафик. От полицията предизвестяват, че контролът по определяне на извършители, ръководещи моторни транспортни средства (МПС) след приложимост на алкохол и наркотични субстанции, ще бъде повишен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР