Точно 10 години след като свърза живота си с бившата

...
Точно 10 години след като свърза живота си с бившата
Коментари Харесай

Захари Бахаров с къща за половин милион

Точно 10 години откакто свърза живота си с някогашната тв водеща Диана Алексиева, лицето на „ Националната лотария” Захари Бахаров купи нова къща за фамилията им. Артистичната двойка, 8-годишния им наследник Максим и 5-годишната дъщеря Кая са станали новодомци в просторна къща в влиятелен столичен квартал, научи „ Уикенд”.

Имението е част от първокласен затворен комплекс с уединени блокчета и къщи. Домът, който Бахарови населяват, е на два етажа и е общо 190 квадрата. Към него има и дребен гиздав двор, където да си играят децата. Цената на жилището е 260 000 евро, или към половин милион лв., разкриват брокери пред „ Уикенд”.

38-годишният артист, който нашумя като гангстера Иво Андонов от паметната крими поредност „ Под прикритие” бил под пара поради разправиите с майстори и обзавеждането, разкриха негови сътрудници. Фамилията залага на деловитост и улеснение в новия си дом, само че все пак не подценява артистичността. За къщата са купени луксозни мебели от Франция, в провансалски жанр.

Не е загадка, че по-големият от братята Бахарови е и по-успешният. Той освен раздава крупни суми в предаването по Нова телевизия, само че и умее самичък да ги печели. Според мълвата, която се носи, той от дълго време е милионер, за разлика от брат си Явор, който няма личен дом и семейство и постоянно се забърква в грозни кавги. „ С Явор постоянно сме били на разнообразни талази. Разликата в годините се отрази и на връзките ни. Винаги сме се опитвали да сме дружно със фамилията ни на празници, само че в последно време не ни се получава особено”, мъчително прям е баткото на неуравновесения младок.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР