Точната причина за смъртта на младата жена все още не

...
Точната причина за смъртта на младата жена все още не
Коментари Харесай

Последна Информация: Убиха Жестоко Известна Тв Водеща! Изтезавана Е Зверски! Откриха В Найлонови Чували Разфасования Труп На Самата

Точната причина за гибелта на младата жена към момента не е избрана. Най-вероятно тя е издъхнала след удушаване и прерязване на гърлото. По-рано този месец Мадсен бе упрекнат в убийството на Ким Вал, както и в закононарушение от полов темперамент. След бруталното ликвидиране той разчлени натрупа на журналистката и изхвърли останките й в морето. Изобретателят отхвърля съпричастността си към убийството. През октомври предходната година той съобщи, че журналистката е издъхнала на лодката след отравяне с въглероден оксид, до момента в който той е бил на палубата. Той обаче призна, че е разчленил натрупа и е изхвърлил частите в морето.

Ким Вал изчезна на 10 август предходната година. Тя желала да направи репортаж за работата на Мадсен и се качила дружно с него на лодката му „ Наутилус ”. На идващия ден плавателният съд подал сигнал за злополучие. Когато спасителите разкрили лодката, на нея бил единствено Мадсен. През октомври датската полиция откри главата и краката на журналистката, опаковани в найлонови чували.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР