То ще стане една супер гнус това, което ще направите.

...
То ще стане една супер гнус това, което ще направите.
Коментари Харесай

Мутафчийски към Бенатова: Ще стане една супер гнус това, което правите. Мангъров има лаборатория за подсечени д.пенца

" То ще стане една супер гнус това, което ще извършите ". Тази имитация на военачалник Венцислав Мутафчийски по време на изявлението му с Миролюба Бенатова остана незабелязана за необятната аудитория, съобщи Блиц. Репликата на началника на Националния действен щаб бе изрязана по време на първичното лъчение на изявлението. Оказа се, че цялостният запис от диалога сред Мутафчийски и Бенатова продължава 1 час, 23 минути и 43 секунди. Мутафчийски произнася репликата си " Аз знам какво ще изрежете! То ще стане една супер гнус това, което ще извършите ! " на 45-ата минута от изявлението. 

Ето и частта от разговора. 

Ген.Мутафчийски: - В момента някъде да сте срещали да се предлагат бързите проби? 

Бенатова: - На някой места се предлага за банкет в болница.

Мутафчийски: - Къде? В България? Само, че Вие ме връщате във времето, в което... и това несъмнено ще го изрежете!

Бенатова: - Защо да го нарязвам?

Мутафчийски: - Аз знам какво ще изрежете! То ще стане една супер гнус това, което ще извършите! Аз ще Ви кажа, в случай че желаете да ме чуете.

Бенатова: - Слушам Ви.

Мутафчийски: -Това (с бързите тестове) беше една елементарна бизнес скица. 

Бенатова: -Това беше опровергано.

Мутафчийски: -Кое? Че нали аз съм го виждал черно на бяло бизнес проекта за половин милиард лв.!

Бенатова: - На кого?

Мутафчийски: - Това си е моя работа.

Бенатова: - Не, чий е проектът? Защото тогава офанзивата беше към Мангъров, а се оказа, че той няма подобен бизнес интерес.

Мутафчийски: - А, правилно, че той имаше лаборатория единствено за подсечени дупенца, а пък там в ценоразписа пишеше за бързите проби.

Бенатова: -Въпросът е кардинален.

Мутафчийски: -Не ми говорете нелепости. Недейте да влизате в тематика, която не Ви е ясна.  Ето и цялото изявление на военачалник Мутафчийски. Обърнете внимание след 45-ата минута на записа

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР