То не бяха хапчета само за кръвно, ами и за

...
То не бяха хапчета само за кръвно, ами и за
Коментари Харесай

Забравете За Скъпите Лекарства За Кръвно! С Отварата На Бай Добри - Чао На Мъките!

То не бяха хапчета единствено за кръвно, ами и за сърце, за стави – цялата ми пенсия отиваше там. Сега най-малко хапове за кръвно не закупувам, а се подкрепям с това лекарство – хем е на ниска цена, хем потребно. Давам на всеки, дето има кахъри с кръвното и към този момент половин село е като ново “, споделя бай Добри.

Лакерството за високо кръвно на бай Добри го отървало от хапчетата

Неговото домашно лекарство за високо кръвно не е познато на необятната общност, само че се оказало ужасно дейно. То чудесно работи за разреждането на кръвта, а оттова и за бързото оправяне на кръвното налягане.

Защото от дълго време се знае, че високото кръвно налягане или по този начин наречената хипертония, която е ужасно рискова, в случай че не се лекува в точния момент, е обвързвана с гъстата кръв и води даже до страшните инфаркт или инсулт.

Рецептата на бай Добри за това лекарство за високо кръвно оказва помощ и на работата на сърцето, а също по този начин има и изявени свойства за повишение на имунната система и възстановяване на активността на черния дроб.

Точните инструкции за изработката на лекарството са следните:

Взимат се пет чаени лъжички с борови иглички, две лъжици кори от елементарен лук и две лъжици плодове от шипка. Това е всичко, което е належащо.

Всички тези съставки се слагат дружно в литър вода – студена и се поставят на котлона, до момента в който водата заври. След като заври, изключете котлона, само че оставете сместта да поври за още към десетина минути. После оставете да поизстине и я прецедете.

„ Пийте това количество два дни, без значение дали заран, на обяд или вечерта. Аз не употребявам такива точни схеми като модерните. Пия от лекарството, когато съм жаден – по една дребна чашка. Гледам обаче да е все преди ястие, по този начин работи по-добре. Като ми свърши отварата, си я върша още веднъж и отново два дни пия “, изяснява бай Добри.

Курсът на лекуване с това домашно лекарство за високо кръвно е четири месеца като след това се прави отмора и се стартира още веднъж единствено за профилактика, защото от хипертонията към този момент нямало и диря написа doctorbg.
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР