То едва се завърна по киноекраните с продължението си, а

...
То едва се завърна по киноекраните с продължението си, а
Коментари Харесай

Задава се продължението на Сиянието по Стивън Кинг

" То " едвам се завърна по киноекраните с продължението си, а не щеш ли се задава и идващият филм по книга на Стивън Кинг . Този път приказваме за " Доктор Сън " - продължението на емблематичния разказ и още по-култов филм " Сиянието ". Джак Никълсън е сменен от Юън Макгрегър , а Стенли Кубрик - от Майк Фланаган.

Историята наблюдава Дани Торънс (Макгрегър) - порасналият наследник на героя на Никълсън. Той още има дарбата на " сиянието ", само че я е удавил в алкохол. Когато отпътува в градче в Ню Хемпшир и стартира да лекува алкохолизма си, той стартира да употребява сиянието, с цел да оказва помощ на възрастни хора в локалния приют да одобряват гибелта. Това му печели прякора Д-р Сън, само че и вниманието на зли свърхестествени същества, които се хранят с дарбата. Той и дребната Абра (Кейли Кюрън), също дарена със сиянието, се оказват тяхна цел.

Както се вижда от филмовия откъс, " Доктор Сън " освен ще е много застрашителен, само че и ще отдаде заслужена респект на " Сиянието " с възстановка на интериора на хотел " Панорама " и някои от основните фрагменти във кино лентата на Кубрик.

Премиерата на " Доктор Сън " в България е на 8 ноември.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР