„То бива вече с тия апартаменти! В колиби ли да

...
„То бива вече с тия апартаменти! В колиби ли да
Коментари Харесай

То бива вече с тия апартаменти! В колиби ли да живеят народните представители?

То бива към този момент с тия жилища! В колиби ли да живеят народните представители? Какъв е този садизъм?
Това изявление направи депутатът от ГЕРБ и някогашен парламентарен арбитър Георги Марков от парламентарната естрада във връзка оставката на Делян Добрев.
Марков разгласи, че няма да гласоподава за оставката на Добрев, макар последното решение на Конституционния съд, съгласно което народните представители не могат да гласоподават срещу волята на сътрудника си.
„ По излъчването на Делян Добрев видях, че е едно отлично момче с безсънен и почтен взор, което се усеща политически убито . Точно за това няма да гласоподавам тази оставка “, съобщи Марков.
Добрев напуща Народното събрание, само че остава регионален координатор на ГЕРБ в Хасково. Той подава оставката си след диалог с ръководителя на ГЕРБ и министър-председател Бойко Борисов.
Името на Добрев също бе забъркано в имотния скандал , довел до няколко оставки в редиците на ръководещите. Според обява в „ Биволъ “ членове на фамилията на депутата са сключвали имотни покупко-продажби на рекордно ниски цени за София от 270 евро на квадратен метър.
Настоящата оставка е втора за Делян Добрев в границите на този парламент. През 2017 година той разгласи предпочитание да напусне Народното събрание след сигнал на Българска социалистическа партия за роднински назначения в локалната община. Тогава парламентарната група на ръководещите застана зад своя сътрудник, а оставката му бе отхвърлена от болшинството.
След това Конституционният съд излезе с решение, че народните представители не могат да гласоподават срещу волята на сътрудника си, само че в това време самият Добрев отдръпна своята оставка от деловодството и остана народен представител.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР