TL;DR: Искате ли да намерите нови приятели в чужбина? Разширете

...
TL;DR: Искате ли да намерите нови приятели в чужбина? Разширете
Коментари Харесай

Започнете да изучавате нов език с потапящите уроци на Rosetta Stone

TL;DR : Искате ли да намерите нови другари в чужбина? Разширете информационните си умения, като научите нов език с Rosetta Stone, в този момент в продажба единствено за $179,97 (общ. $399) до 5 май!

Изучаването на език може да бъде скъпо по практически безпределно многообразие от начини — може да усъвършенства автобиографията ви, да обогати мозъка ви и доста повече. Нов език обаче е най-удобен, в случай че желаете да разширите езиковия си небосвод.

За благополучие можете да научите нов език както в никакъв случай досега с водеща платформа: Rosetta Stone. Довериха му се организации като NASA и TripAdvisor и в този момент доживотният достъп до този програмен продукт за проучване на езици е единствено $179,97 (норм. $399) до 5 май!

Какво е страхотното в Rosetta Stone? Той е основан, с цел да помогне на потребителите да научат нов език интуитивно, както са го правили като деца с родния си език. Rosetta Stone също по този начин предлага завладяващи езикови уроци, фокусирани върху построяването на разговорни умения на вашия нов език!
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР