Тийнсензацията Тита се нареди сред финалистите на Като две капки

...
Тийнсензацията Тита се нареди сред финалистите на Като две капки
Коментари Харесай

Тита след финала на Капките: Приятелите ми намаляха заради славата

Тийнсензацията Тита се подреди измежду финалистите на Като две капки вода като се показа извънредно добре в целия сезон на шоуто.

Малко след финала тийнсензацията даде искрено изявление за Галерия, в което приказва за живота си, разочарованията и бъдещите си проекти. Певицата не крие, че славата й е коствала доста от персоналното й време и пространство, само че осъзнава, че това е цената, която би трябвало да заплати за триумфа си.

Хубавицата е безапелационна, че не обръща внимание на клюките по собствен адрес, само че се нервира извънредно доста, когато намесват фамилията й.

"Приятелският ми кръг фрапантно понижа поради славата. Когато станеш известен, хората стартират да те гледат с други очи ", показа още изпълнителката.

В момента Христина, както е същинското й име, е студентка в Нов Български университет, само че е стопирала ученето поради уговорките си на сцената. Тъй като огромната й упоритост е да пробие на международния музикален пазар. "Откакто се помня съм мечтала да бъда на сцена и да пея. Нищо друго ", безапелационна е тя.

По мотив слуховете за разлъка с гаджето й Тита сбито съобщи, че всяка връзка минава през сложни интервали, от които е значимо да се излезе с схващане. И добави, че с Папи Ханс са единствено доста положителни другари.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР