Тийнсензацията Сузанита Мурад реши да се заеме с втора работа

...
Тийнсензацията Сузанита Мурад реши да се заеме с втора работа
Коментари Харесай

Сузанита пак провокира. Вижте как

Тийнсензацията Сузанита Мурад реши да се заеме с втора работа след тази на певица. 14-годишната ученичка се трансформира в рекламно лице на фешън бранд и разгласява провокативни фрагменти от първата си професионална фотосесия в мрежата. Русокоската получи куп похвали от мъже на всякаква възраст, които оставаха впечатлени от фигурата й, написа „ Телеграф”.

Голям % от почитателите на Сузанита подлагаха на критика новото й начинание, защото за сполучливо развиване осмокласничката би трябвало да се концентрира върху една сфера и да даде максимума от себе си, а не да се втурва с главата напред в други завършения. Жаждата за популярност е една от главните аргументи щерката на изпълнителя Орхан Мурад да смъкна още облекла и да притегли вниманието към себе си. Друга, само че също значително значима причина е неналичието на участия.

Макар да доби известност за нула време, ученичката наподобява не е мечтан посетител в нощните заведения. Това се дължи на бедния й репертоар, който включва две песни, които безусловно пеела една след друга по клубовете. Клиентите се влудявали значително от перченето на Сузанита и даже си разрешили да я освиркат на първата й изява.

Обидите и нецензурните думи не повлияли на младата певица, която напуснала столичната дискотека с гордо вдигната глава. Отново акцентът пада върху дупето на Сузанита, която не се тормози да го демонстрира както в първия, по този начин и във втория си музикален план.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР