Тийнсензацията Христина Христова, позната като Тита, пусна език на продуцента

...
Тийнсензацията Христина Христова, позната като Тита, пусна език на продуцента
Коментари Харесай

Тита и Криско си пуснаха език

Тийнсензацията Христина Христова, позната като Тита, пусна език на продуцента си Криско във видеото към новата им ария „ Искам да бъда с теб “. В лентата двамата си разменят нежни милувки, които съгласно меломаните не са за сефте. Част от тях са безапелационни, че русокосата изпълнителка и шефът й са имали къса спекулация при започване на взаимната им работа, писа „ Телеграф “.

Освен целувки във видеото Криско и Тита показват изключителна непосредственост. Ръката на рапъра се спуска постепенно по тялото на русокоската, която се отърква в него. Това шокира почитателите, които са наясно, че Тита е по отношение на дългогодишната си половинка Викторио, който се слави като ревнивец.

Тита призната от раз в УНСС



Криско гепи парче на Мишо Шамара

Други се чудят по какъв начин дамата на Талев – Цветелина, е позволила сходен сюжет и каква е била реакцията й след първото гледане на лентата. Това е първата ария, която стюардесата не е споделила в обществените мрежи.

Парчето е отпратка към предишното. Мишо Шамара, който е един от създателите на българския рап, е индивидът, въодушевил Криско. Шамара му предостъпил правата, защото дължал на Талев услуга. Преди време синът на Мишо – Лил Ша, направи кавър на ария на габровеца.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР