Тийнсензацията Дара използва социалните мрежи, за да каже какво ѝ

...
Тийнсензацията Дара използва социалните мрежи, за да каже какво ѝ
Коментари Харесай

Дара направи откровено послание

Тийнсензацията Дара употребява обществените мрежи, с цел да каже какво ѝ е на душата сега и с половин уста призна за всички провали, които ѝ се наложи да изтърпи в последните години.

Изпълнителката на " К'во не чух " за първи път си разрешава да разсъждава метафизичен над нещата и много изненада феновете с тази своя страна и обяснението на всеки неуспех по пътя си.

" През годините постоянно съм опитала с разнообразни стилове. Открих персоналния си жанр – той се крие в разнообразието, в това да последвам себе си, да поемам опасности и да бъда тази, която съм. Затова, бъдете шарени, бъдете изчистени, бъдете това, което ви кара да се чувствате добре, а в случай че през днешния ден не се получи - на следващия ден пробвайте нещо ново. Обичайте се в личната си кожа ", безапелационна е надарената звезда.

С това отговори за всички, които я питаха за какво не залита по комерсиалната музика и за какво не прави части като на колежките си Тита и Гери-Никол. Изглежда Дара не е подготвена да се продаде за малко популярност и повече участия, а музиката е нещо съкровено, което блика от душата ѝ и не желае да го трансформира с комерсиална цел.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР