Тийнсензацията Дара е един от участниците в новия сезон на

...
Тийнсензацията Дара е един от участниците в новия сезон на
Коментари Харесай

Дара с уникална изповед пред БЛИЦ за задкусилието на "Капките"

Тийнсензацията Дара е един от участниците в новия сезон на "Като две капки вода " И не инцидентно е посочена за победител, защото всяка нейно показване провокира голямо удивление измежду жури и фенове. Вече два пъти печели печели седмичната ранглиста, а високият зрителски избор потвърждава, че е фаворитка на всички. Наш репоретр се свърза с Дара, с цел да разбере повече неща от задкулисието на обичаното шоу на цяла България.

- Дара, елементарно ли се нави да участваш в "Като две капки вода "? Следеше ли предходните сезони и имаш ли си любимец?
- Да, от много време проследявам „ Като две капки вода “ и постоянно ми е било доста занимателно да виждам по какъв начин участниците влизат в кожата на напълно разнообразни актьори. Беше ми забавно и по какъв начин се пее с маска, оказа се, че не е чак толкоз мъчно и се привиква с всяко последващо предаване. Освен това целият екип ни оказва помощ, неповторими експерти са. Гримьорите, фризьорите и стилистите безусловно вършат вълшебства и от време на време самата аз се тревожа от личното си видоизменение.

Цялата изповед на Дара може да прочетете на show.blitz.bg, където певицата разголва душата си и приказва за задкулисието на "Като две капки вода ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР