Тийнидолът АРТи се включи в благотворителния концерт в подкрепа на

...
Тийнидолът АРТи се включи в благотворителния концерт в подкрепа на
Коментари Харесай

Арти Се Включи В Кампанията В Подкрепа На 10-Годишния Антонио

Тийнидолът АРТи се включи в благотворителния концерт в поддръжка на 10-годишното бургазлийче Антонио. Момченцето е с тежка диагноза и за лекуването му незабавно би трябвало да се съберат 100 000 лв.. Подобна сума е непостижима за фамилията му, само че за следващ път хората от Бургас потвърдиха, че могат и протягат ръка в сходни обстановки.

Целият клас на Антонио беше в залата, с цел да го поддържа. Оказа се, че доста родители от бургаски учебни заведения също са довели децата си, с цел да оказват помощ на момчето. Близо 11 000 бяха събрани от благотворителния концерт, а в залата за първи път от доста време насам имаше и правостоящи.

Звездата на „Пайнер“ се включва постоянно в благотворителни концерти, помагайки на десетки деца, нуждаещи се от незабавна трансплантация.

Освен него на сцената се качиха още и Тони Димитрова, Рафи Бохосян, Лидия Стаматова, MEIA и Преслава Минасян, темп енд блус певицата Сантра, ВессоУ, Калина Енчева и Арти прегърнаха безусловно идеята на Тони и пяха на сцената на Операта. Своята откровена поддръжка дадоха и децата от карате клуб „ Никон “, дребните гении от хор „ Милка Стоева “, Давид Сукнаров, танцьорите на „ Дюн “,  КЛТ „Бургаски Делфини“, Black Style и ФТА „Никола Гинов.

Стойността на интервенцията е 50 382 евро. Родителите са подали заявление във фонда за лекуване на деца за финансиран, само че досега не е получен отговор, заради което е стартирана дарителска акция.

За събирането на средства за лекуването на Антонио е открита банкова сметка:

IBAN BG44BPBI79374026270301

BIC: BPBIBGSF Пощенска банка

Средства се събират посредством дарителски есемеси на номер DMS ANTONIO на номер 17 777.
(За клиенти на Telenor, VIVACOM и A1).
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР