Тийнейджърката с най-дългата коса в света сподели пред медиите трудностите,

...
Тийнейджърката с най-дългата коса в света сподели пред медиите трудностите,
Коментари Харесай

Какво е да имаш най-дългата коса на света

Тийнейджърката с най-дългата коса в света показа пред медиите компликациите, с които се сблъсква всекидневно, до момента в който се грижи за косата. Нейната история е представена от английския вестник " Сън ".

17-годишната Ниланши Пател от Индия, която отглежда косите си от шестгодишна възраст, попадна в Книгата на върховете на Гинес като притежател на най-дългата коса измежду младежите: дължина й е 190 сантиметра.

Тийнейджърката призна, че мие косата си единствено един път седмично, защото има потребност от още два часа, с цел да изсъхне и я да я среши. След тези процедури Пател ползва домашно масло върху косата си, направено от майка й.

Момичето споделя, че непрекъснато прави плитка или кок, с цел да избегне заплитането на косата. Понякога по време на церемонии тя отхвърля коса и би трябвало да следи придвижванията си, с цел да не стъпва на дълги кичури.

Приятелите и фамилията на Пател се гордеят с достижението на момичето и я назовават ​​истинската Рапунцел. Рекордьорката отбелязва, че възприема косата „ като част от тялото си “ и смята, че шампионската й купа е благословия.

През декември 2019 година жителка на Одеса изясни известността си измежду мъжете с двуметровата си коса. Украинката закупи известност в обществените мрежи заради дългите си къдрици. Според дамата по същата причина тя непрекъснато получава предложения за брак от почитатели от цялостен ​​свят.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР