Тийнейджърка взе ключовете на колата на майка си и катастрофира

...
Тийнейджърка взе ключовете на колата на майка си и катастрофира
Коментари Харесай

Тийнейджърка взе ключовете на колата на майка си и катастрофира с приятели

Тийнейджърка взе ключовете на колата на майка си и катастрофира с другари.

На 14 февруари в Първо районно управление (на МВР) е постъпил сигнал от русенка, че до момента в който е отсъствала от града, в интервала 30 януари - 13 февруари т.г., е било проникнато в апартамента й, нанесени са щети по имущество, осъществена е кражба на маловажни предмети, взет е съхраняван в жилището авариен ключ на колата й с марка „ Сузуки “, след което автомобилът е бил незаконно лишен и е претърпял пътен инцидент с материални щети.

По сигнала в Първо районно управление (на МВР) е формирана кореспонденция и е почнала работа от криминалистите. В хода на осъществените оперативно издирвателни дейности служителите на реда са изяснили, че група от малолетни лица, включваща и дъщерята на тъжителката, неведнъж е обитавала в апартамента, до момента в който тя е отсъствала, като трима младежи са управлявали автомобила, а един от тях е предизвикал ПТП-то, като е блъснал колата в паркиран автомобил, оповестиха от ОД Министерство на вътрешните работи - Русе.

Служителите на реда са открили всички лица, забъркани в тази ситуация, а размерът на щетите от действията следва да бъде конкретизиран.

Работата по документирането на случая продължава в Първо районно управление (на МВР). Материалите по преписката ще бъдат докладвани прокуратурата по подготвеност.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР