Тийнейджърка с амбиции за светска слава е изгората на Спас

...
Тийнейджърка с амбиции за светска слава е изгората на Спас
Коментари Харесай

Големият син на Ценко Чоков харчи луди пари за столична бръмчалка

Тийнейджърка с упоритости за световна популярност е изгората на Спас Чоков. 19-годишната столична бръмчалка Никол Кристи се радва на разкош и галене от страна на огромния наследник на някогашния кмет на Галиче Ценко Чоков. Именно тя е любовницата, по която Спас Чоков профука хиляди левове на екзотична екскурзия в Бали.
През ноември предходната година самият той се похвали с фрагментите от почивката си, като пусна и мистериозно видео. На него се вижда по какъв начин слабичка секси мацка танцува единствено по прашки в стаята му, до момента в който дърпа завесите на френските прозорци, написа toppresa.bg.
След като новината за гаджето му обиколи медиите, Спас скри видеото от профила си. Затова пък Никол Кристи го е разгласила сама в своя, както и поредност със фотоси върху слонове от Бали. Фотосите са аналогични с тези на Спас и е ясно, че са правени в еднакъв миг. На Бали влюбените пояздиха и къпаха слонове, целуваха се с камили и омачкаха скъпото спално долни дрехи в първокласното си бунгало.
Спас Чоков напряко си изгубил мозъка по младичката и отракана столичанка, която е от средите на Ася Капчикова и гримьора Цецо Андреев, разкриват доближените му. Напоследък все по-често разпитвал за модата измежду годежните пръстени с диаманти, което впечатлило мощно обкръжението му. Явно възнамерява да се обвърже съществено за дребната бръмчалка.
Оказва се, че Никол Кристи е прекарала и коледните празници със Спас в лъскаво заведение дружно с Лидка Скалата и други известни силиконови фурии. Това се вижда от фотосите, където двамата са прегърнати.
След поредицата почивки двамата се поразходили до фамилната вила на Чокови край язовир „ Доспат “, където Спас до неотдавна водеше някогашната си другарка Бояна. Познатата като Малкото коте на Валери Божинов русокоса хубавица от „ София: Ден и нощ “ надалеч не се държеше толкоз фриволно, колкото Никол Кристи. Бояна едвам си позволяваше свенливо да прегърне Спас по време на всемирски събития, с цел да избегне медийния звук.
Затова пък дребната бръмчалка Никол Кристи твърдо декларира връзките си с Малък Чоков, като театралничи разкрачена на прословутия му бял мерцедес с тузарски номер. Същия мерцедес, само че черен, има и братът на Спас – Мартин Чоков, който бе наказан дружно с баща Чоков на 4 години затвор за изнудване на жителите на Галиче. Макар присъдите на Мартин и Ценко Чокови да не са дефинитивни, проблемите с Темида смъкнаха от власт семейството.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР