Тийнейджърка е убита от мълния, докато ловува с баща си

...
Тийнейджърка от Флорида е мъртва, след като мълния удари нея
Коментари Харесай

Тийнейджърка от Флорида е мъртва, след като мълния удари нея и баща й, докато бяха на лов, съобщи шерифът на окръг Пътнам в актуализация във Facebook в четвъртък.

16-годишната Бейли Холбрук и нейният баща Матю Холбрук са били на лов във вторник късно следобед в гориста местност на север от Палатка, на 45 мили извън Гейнсвил, когато дърво, до което седяли, било ударено от мълния. Този удар на мълния е довел до безсъзнание Холбрук и баща й, според доклад за инцидент.

в гориста местност точно на север от Палатка, на 45 мили от Гейнсвил

Бащата на Холбрук се събуди и установи, че дъщеря му не диша. Той я качи в пикапа си и потегли към главен път, преди да направи опит за реанимация, докато не пристигнаха спешните служби, се казва в доклада.

Тийнейджърката е била отведена в болница HCA Florida Putnam, докато бъде „достатъчно стабилизирана“, за да бъде транспортирана до педиатричния травматологичен център в болница UF Health Shands, където е починала в четвъртък сутринта, заобиколена от семейството си, каза офисът на шерифа.

Средно 28 души умират в САЩ от мълнии всяка година, като повечето смъртни случаи се случват във Флорида, Тексас, Колорадо, Северна Каролина и Алабама, според американските центрове за контрол и превенция на заболяванията.

Второто име на мажоретката на университета – Фейт – също е това, което вдъхновява нейната общност по време на опустошителните времена, каза в изявление директорът на училищен окръг на окръг Пътнам и приятел на семейството Рик Сърънси.

„Тя имаше уникалната дарба да носи усмивка на всеки в нейно присъствие“, каза Сърънси. „Тя беше и ще продължи да бъде блестяща светлина за всички нас.“

Повече от 100 души присъстваха на бдение в четвъртък вечерта, за да почетат Холбрук и да се помолят за семейството й, според филиала на CNN WJXT.

Същият ден общността носеше зелено в памет на 16-годишното момиче. „Цветът се виждаше от фирми и ресторанти до училища“, каза офисът на шерифа.

„Това е малка общност и ние скърбим заедно“, добавиха от отдела.

CNN се свърза с говорител на семейството.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР