Тийнейджърка, която обича да е навън“, е останала парализирана скоро

...
Тийнейджърка, която обича да е навън“, е останала парализирана скоро
Коментари Харесай

Разбито сърце като „усещане за парене“ е признак на парализа за тийнейджърка, която е изгубила възможността да използва краката си

Тийнейджърка, която „ обича да е на открито “, е останала парализирана скоро откакто е почувствала чувство за парене, до момента в който е била на учебно заведение.

Ава Кенеди, на 13, имаше естествен ден на 15 ноември, когато внезапно почувства странна болежка, която бързо се трансформира в мъка. Малко по-късно тя изгуби всички усеща в краката си и беше откарана по неотложност в болница, където й беше диагностицирано заболяване, известно като артериовенусна малформация, което аргументи кръвоизлив и увреждане на гръбначния й мозък.

Тийнейджърът от North Shields, Tyne and Wear към този момент е в болница от два месеца и предизвести, че положението може да е непрекъснато. Родителите Ребека и Крис споделиха на ChronicleLive, че обезверено желаят Ава да се прибере със фамилията си, в това число дребния брат Елиът, на 8.

Крис сподели: „ Когато се случи, беше просто естествен ден. Ава отиде на учебно заведение обикновено, само че тя стартира да получава това чувство за парене в краката си, последвано от това, което се трансформира в мъчителна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР