Тийнейджърка, която избяга от групов дом, за да бъде с

...
Тийнейджърка, която избяга от групов дом, за да бъде с
Коментари Харесай

Тийнейджър, обвинен в убийството на майката на гаджето си, след като е дал срок от пет часа да го направи сам

Тийнейджърка, която избяга от колективен дом, с цел да бъде с по-възрастен мъж, е изправена пред обвинявания за това, че хипотетично е умъртвила майката на мъжа до гибел с рок, откакто му даде ултиматум да я убие самичък.

Кейтлин Куунс, 17, от Кливланд, Охайо, даде на приятеля си Джонатан Джоунс, 33, краен период от пет часа да извърши убийството на майка му Никол Джоунс, 53-годишен, по-рано тази година, споделят прокурорите.

„ Кейтлин беше споделила на Джонатан, че би трябвало да създадат нещо за майка му, тъй като тя им пречи да бъдат дружно и му даде пет часа да направи нещо за нея и в един миг от изявлението тя даже загатна, че я е умъртвила “, сподели детектив Джейк Олбрайт от градската полиция на Силвания в петък в съда.

Но когато Джоунс не съумя да го направи, се твърди, че госпожа Куунс даде спомагателен час, преди да вземе нещата в свои ръце.

„ Тя излезе на открито и взе камък и когато Никол Джоунс стоеше пред хладилника в кухнята, без да знае за наличието на Кейтлин, преби Никол Джоунс няколко пъти и я удуши, ” сподели прокурорът на окръг Лукас Анди Ластра пред съда.

Съдия постанови в петък, че госпожа Куунс ще бъде сертифицирана като пълнолетна по делото. Тя е упрекната в ликвидиране с утежняващи условия, ликвидиране, подправяне на доказателства и корист с мъртвец. е осъществено ликвидиране.

През август Джоунс беше упрекнат в утежняващо ликвидиране, ликвидиране, незаконно нахлуване, утежняваща кражба с щурм, утежнителен обир, подправяне на доказателства и малтретиране на мъртвец, съгласно правосъдните регистри.

Само дни по-рано госпожа Куунс беше обявена за изчезнала от службите за деца на окръг Старк, откакто избяга от колективен дом.

След това полицията на Кантона се свърза с полицията на град Силвания, с цел да ревизира сигурността на Никол Джоунс. Те осведомиха отдела, че тийнейджърката сякаш е изпратила текстово известие до здравна сестра в колективен дом, че е умъртвила двама души и че бяга.

В някакъв миг госпожа Куунс беше взета в ресторант от Джоунс, който я върна в дома, който споделяше с майка си. Тя беше принудена да пропълзи през прозореца, с цел да не разбере майка му, че е там.

Прокурорите настояват, че госпожа Куунс е дала ултиматум на Джоунс да убие майка му, тъй като е чувствала, че се намесва в тяхната „ връзка “. < /p>

В съда в петък детектив Олбрайт свидетелства, че след бруталното ликвидиране госпожа Куунс и Джоунс са отишли ​​с кола до локален магазин и са купили брезент и торби за отпадък.

След това са увили тялото на Никол Джоунс и го закараха до близкия жилищен комплекс, където го сложиха в резервоар за отпадък, който в последна сметка беше изхвърлен на сметището. Полицията не има вяра, че тялото в миналото ще бъде открито.

През май госпожа Куунс и Джоунс избягаха в Мексико, където бяха задържани. По-късно те дадоха подробни изказвания и признаха, че са умъртвили Никол Джоунс по време на изявление с сътрудници на ФБР, заяви ABC13.

Подробностите в интервютата съответстват с GPS информацията, която е проследена до телефона на Джоунс до контейнера, където е изхвърлено тялото и магазините, където са закупени консумативите.

Адвокатът на Куунс Ан Баронас твърди в съда в петък, че тийнейджърката е жертва на Джоунс, който не е трябвало да има никакъв контакт с нея. Тя също по този начин твърди, че проверяващите не знаят кой е изпратил текстовото известие за младежа, за който се твърди, че е признал за две убийства.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР