Тийнейджърка казва, че възнамерява да се омъжи за плашещата кукла

...
Тийнейджърка казва, че възнамерява да се омъжи за плашещата кукла
Коментари Харесай

Тийнейджърка е влюбена в страховитата си кукла зомби, планира брак с нея нея през следващия месец

Тийнейджърка споделя, че има намерение да се омъжи за плашещата кукла зомби, която тя харесвала повече от който и да е от нейните минали другари. Фелисити Кадлек твърди, че има интимна връзка с куклата момиче, която е наречена Кели и е покрита с подправена кръв, осведоми " Мирър ".

19-годишната госпожица от американския щат Мазачузетс, която има името на Кели, татуирано на ръката си, обсипва с целувки куклата и я облича в розови облекла.



Куклата била талантлива на Фелисити, когато тя била единствено на 13 години, откакто я намерили на " застрашителен уебсайт за колекциониране на кукли " - и двойката в този момент е влюбена, твърди тинейджърката.



Фелисити, която е от американския щат Масачузетс, съобщи, че възнамерява да се ожени за Кели през идващия месец.

" Имах гаджета в предишното и постоянно съм мислила, че съм влюбена в тях - само че те в никакъв случай не са ме карали да се усещам по този начин, както е сега. За страдание доста хора не схващат нашите взаимоотношения, само че аз съм доста влюбена в Кели ", споделя Фелисити



" Имаме естествена, интимна връзка, която се развива по естествения метод - и ще се оженим през септември. "



Въпреки че е имала Кели повече от шест години, Фелисити твърди, че са й били нужни три години, с цел да открие същинските си усеща към куклата.

" Знам, че има хора, които мислят, че би трябвало да съм с същински човек, само че за мен Кели е същинска. Дори получавам рецензия от моите другари и семейство - в случай че излезем с тях, няма да ми разрешат да взема Кели с мен. Ако отидем за храна, тя постоянно би трябвало да остане в колата, тъй като хората ще се втренчат в нея, тъй че в никакъв случай не сме имали среща на обществено място. Но без значение от това, което другите хора мислят за нашите връзки, тя ме прави щастлива и аз я обичам, тъй че другото няма значение ", споделя влюбената Фелисити.

Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР