Тийнейджърка е с опасност за живота след пътен инцидент, съобщиха

...
Тийнейджърка е с опасност за живота след пътен инцидент, съобщиха
Коментари Харесай

Тийнейджърка е с опасност за живота след пътен инцидент

Тийнейджърка е с заплаха за живота след пътен случай, оповестиха от полицията. Момичето е със съществени пострадвания след злополука, станала в сряда в село Калековец .

Около 14.10 часа в Районното ръководство в село Труд постъпил сигнал, че на ул. „ Цар Симеон “ лек автомобил „ Тойота “ блъснал ненадейно пресичащата пътното платно 15-годишна тийнейджърка .

Пострадалата е настанена в Клиниката по анестезиология и интензивно лекуване към УМБАЛ „ Св. Георги “, оповестиха за Дарик от лечебницата. Тя е с черепно-мозъчна контузия и два хематома , единият от които е опериран. За вторият кръвоизлив е планувано друго лекуване. Момичето има също фрактура на двата крайници и на таза.



То е в медикаментозна кома и на апаратна вентилация, прецизираха от здравното заведение. 27-годишната шофьорка на колата е тествана с дрегер за алкохол, резултатът е негативен.

-->

Материалите по формираното досъдебно произвеждане са докладвани в Районна прокуратура – Пловдив. Работата по случая продължава проверяващ служител на реда. 
 
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР