Тийнейджъри превърнаха Бургас в Кербала. Събират се пред блоковете и

...
Тийнейджъри превърнаха Бургас в Кербала. Събират се пред блоковете и
Коментари Харесай

Потресена жена: Пишлигари превърнаха центъра на Бургас в Кербала

Тийнейджъри трансфораха Бургас в Кербала. Събират се пред блоковете и по учебните дворове и гърмят мощни бомбички като за последно.

Това се оплаква Нина Николова, която живее до СУ "Иван Вазов " - в центъра на града.

"Започват щом се сверечи и не престават най-малко до 24 часа. Не става въпрос просто за пиратки, а за сериозна пиротехника, която тресе прозорците ми. Живея на първия етаж и слушам всяка бомбичка като че ли е в хола ми.

Виждам ги, че прескачат оградата на учебното заведение, влизат вътре и вършат зулуми. Нали ма пазачи в това учебно заведение? Защо не ги гонят, къде спят? ", недоволства Николова. Тя приканва и полицията да си влезе в роля и да глоби нарушителите.

В същото време различен свидетел алармира, че възрастен бургазлия е потърпевш довечера, откакто се е изплашил от хвърлена пиратка. Това е станало към 18 часа, на кръстовището на ул. "Фердинандова " с ул. "Уилям Гладстон ".
 На място бе видян и незабавен екип, който оказваше помощ на потърпевшия - пенсионер на възраст към 80 години. Медиците му превързваха главата, само че индивидът бе толкоз уплашен, че не можеше да приказва.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР