Тийнейджъри от пловдивския квартал Кючук Париж проявиха жестокост и се

...
Тийнейджъри от пловдивския квартал Кючук Париж проявиха жестокост и се
Коментари Харесай

Грозна сцена: Тийнейджъри повалиха мъж в Кючука, снимаха с т...

Тийнейджъри от пловдивския квартал " Кючук Париж " демонстрираха свирепост и се изгавриха с възрастен човек. Грозните подиуми се разиграли през вчерашния ден следобяд в парк " Райчо Кирков ", прочут още като " Студенец ", а директен очевидец станала пловдивчанката Елена Велева. 

" Минах около групичката, която се заяждаше с индивида. Виждала съм го и различен път да лежи из парка, само че това надали е причина някой да си избива експанзията върху него. Развиках им се, да го оставят, че ще си счупи главата като падне, а те се оправдаха, че ги заплашва с нож и ми споделиха да се махна от там. Съжалявам, само че в случай че някой те заплашва с нож, надали ще си правиш клипчета и ще го блъскаш.  Момчета, вие имате телефони, само че и в парка има камери и в случай че се беше случило нещо по-серозно, в действителност щяхте да лежите в Бойчиновци, както се изрази един от групата ви ", написа вбесената от гаврата пловдивчанка. 


Елена изяснява, че мъж, който също станал очевидец на Грозните подиуми, повикал кола за спешна помощ. Тя пристигнала след 20 минути. 

" Те хората си знаели, че това е бай Иван, който по принцип дреме из парка и даже не помислиха да го прегледат, до момента в който не обясних какво се е случило.
 Поздрав за родителите, които си споделят “моето дете не е такова ”, приключва поста си пловдивчанката.

Полицията търси младежите, гаврили се с възрастния мъж. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР