Тийнейджъри на 16 и 17 години убити публично на градското

...
Тийнейджъри на 16 и 17 години убити публично на градското
Коментари Харесай

Северна Корея екзекутира 2 деца, гледали американски филми

Тийнейджъри на 16 и 17 години убити обществено на градското летище пред очите на локалните поданици

Северна Корея екзекутира двама гимназисти, тъй като са гледали южнокорейски и американски филми, оповестява Индипендънт. Гледането или разпространяването на корейски драми е строго неразрешено в Северна Корея.

Двете момчета, на 16 и 17 години, се срещнали през октомври в учебно заведение в севернокорейската провинция Рянганг и гледали няколко южнокорейски и американски трагични филми.

Двамата младежи са били екзекутирани пред очите на локалните поданици на градско летище, съгласно английския в. " Дейли Мирър ". Инцидентът е от октомври, само че информацията за убийствата се появи едвам тази седмица.

Правителството сподели, че закононарушенията, осъществени от двете момчета, са " зли ", заради което ужасените поданици бяха накарани да гледат изтезанието, предава lupa.bg.

Миналата година Северна Корея разгласи 11-дневен печал, с цел да означи годишнината от гибелта на бащата на Ким Чен Ун Ким Чен Ир. През този интервал жителите нямаха право да се смеят, да пазарят или да пият.

През 2020 година държавното управление забрани задграничното въздействие като част от репресиите си против корейски излъчвания, които ставаха известни в страната. Южнокорейските излъчвания се придвижват контрабандно на флашки и се гледат при затворени порти, с цел да се избегнат санкции, затвор или още по-лошо - гибел.

КНДР е измежду дребното страни в света, която поддържа Русия във войната й с Украйна.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР