Тийнейджърът на Реал Мадрид Родриго Гоес няма да играе в

...
Тийнейджърът на Реал Мадрид Родриго Гоес няма да играе в
Коментари Харесай

Родриго Гоес пропуска градското дерби с Атлетико Мадрид

Тийнейджърът на Реал Мадрид Родриго Гоес няма да играе в дербито с градския противник Атлетико Мадрид в събота, без значение че означи дебютното си попадение с екипа на Кралския клуб през седмицата, разгласи мениджърът на отбора Зинедин Зидан.

18-годишният бразилец подписа с „ белия балет “ за сумата от 48 млн. евро предходната година от Сантос, само че игра за първи път тази сряда при семейството на Осасуна, когато влезе от аварийна пейка. Само 90 секунди след появяването си в игра, той показва своите качества и обезпечи трите точки на „ белите “ – триумф, който изкачи мадридчани на върха в Ла Лига след шест изиграни кръга.

Зидан съобщи, че младежът ще играе за аварийния отбор на Реал – Кастийя, през уикенда, и ще пропусне дербито с Атлетико. „ Отлично осъзнаваме какво вършим с него – на следващия ден той ще играе за Кастийя, само че това не трансформира нищо. Той е състезател на първия тим, само че действаме с него малко по малко. Взехме това решение преди известно време, той ще играе за Кастийя на следващия ден и е благополучен от това “, показа френският експерт на конференция.

Родриго бе един от многото периферни играчи на Реал, които взеха присъединяване против Осасуна през седмицата, като Зизу реши да даде отмора на множеството си титуляри за гостуването на Атлетико, който е трети в таблицата, на точка зад Реал. Междувременно, Иско и Лука Модрич възобновиха тренировки, до момента в който Ферлан Менди остава в лазарета, а Марсело е под въпрос.

Тимът на Зидан бе победен от „ дюшекчиите “ със 7:3 в последния дуел между тях – предсезонна контрола в Ню Джърси, само че старши треньорът сподели, че съставът му не е обърнал внимание на мача и не е гледал запис, с цел да се приготви за съботния конфликт. „ Това не е специфичен мач, а просто следващият дуел от лигата и желаеме да го спечелим. Няма да променяме тактиката си, изправяме се против тежък противник, само че и тях ги чака същото “, приключи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР