Тийнейджърът, който уби най-малко 20 души и самият той загина

...
Тийнейджърът, който уби най-малко 20 души и самият той загина
Коментари Харесай

Приятелката на стрелеца от Крим: Отмъсти си, защото му се подиграваха, че е различен

Тийнейджърът, който умъртви минимум 20 души и самият той почина при нападението в кримското учебно заведение, е споделял проекти за възмездие поради тормоз, заяви някогашната му другарка в съветски медии, представени от БГНЕС.
" Той ми показа, че е изгубил доверието си в хората, в резултат на унижения от съучениците си, че не е като всички останали ", споделя 15-годишната Злата по телевизия РТ за Владислав Росляков. " Владислав постоянно ми разказваше за честите си борби с хората към него ", споделя тя.
18-годишният й другар е приказвал за възмездие поради това принуждение, оповестява Злата.
" Той не искаше повече да живее " поради униженията, сподели момичето, което е скъсало с Росляков малко преди убийствата.
Тя показа, че Росляков е бил фен на оръжията, чийто обичан вид нож е " пеперудата ". Но го разказва и като добър човек.
" Когато започнахме да излизаме, всичко беше наред. Той беше добър и деликатен, помагаше ми когато нещата отиваха на зле. Съжалявам за хората, които е прострелял и доста скърбя, че се самоуби. Той беше доста добър другар, " заключава Злата.
Руските следователи и жителите на полуострова се пробват да схванат какво е стимулирало килъра и по какъв начин е съумял да приготви всеобщото ликвидиране.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР