Тийнейджър, за когото се твърди, че продава трева, предизвика хаос

...
Тийнейджър, за когото се твърди, че продава трева, предизвика хаос
Коментари Харесай

Пролетната ваканция се превръща в хаос, когато 16-годишен тийнейджър вади пистолет на претъпкан плаж, преди да избяга в океана

Тийнейджър, за който се твърди, че продава трева, провокира безпорядък на многолюден плаж във Флорида, защото извади револвер по време на борба и избяга през тълпата с оръжието в ръка, преди да избяга в океана.

Видео с полицейска бодикамера снима напрегнатия случай, който видя плажуващи, попиващи слънцето на плажа в Ню Смирна, изпаднали в суматоха след 16-годишния Феликсандър Солис- Гузман извади револвер в четвъртък следобяд. „ Той има револвер. Той има револвер “, крещяха хората, до момента в който тичаха в разнообразни направления на плажа.

Полицаи от шерифската работа на окръг Волусия бързо се намесиха и извикаха на обвинения да хвърли своя оръжие. Солис-Гузман се опита да избяга от полицията и се блъсна във водата до коленете, където остана няколко минути.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Училищата в Барнстейбъл в Масачузетс издадоха заповед за заслон, защото полицията стреля по тях от въоръжен мъж в дома

След с напрежение опълчване, при което силите на реда се подредиха по плажа, за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР