Тийнейджър ще прекара цяла година от живота си в болница,

...
Тийнейджър ще прекара цяла година от живота си в болница,
Коментари Харесай

Момче, 13, ще прекара година в болница, след като 1 на милион състояние го кара да страда от 50 припадъка на ден

Тийнейджър ще прекара цяла година от живота си в болница, откакто за една нощ беше изумен от супер рядко заболяване единствено едно на милион деца в страната.

13-годишният Брадли Уиър беше изпратен в болница, откакто колабира в спалнята си в дома си в Дарби през ноември, и от този момент е в отделения за висока взаимозависимост в три разнообразни лечебни заведения тогава. Лекарите са го диагностицирали с FIRES - извънредно рядка форма на епилепсия, която в един миг го кара да получава 50 пристъпа дневно.

Последователните припадъци на младежа го оставиха мозъчно повредени и в най-лошия случай на майка Кели Лидбитър беше казано, че той е механически в мозъчна гибел, с 10% късмет да се оправи. Кели, майка на три деца, на 41, сподели, че Брадли е бил при баба си и дядо си през есенния полусрочен период, когато се е оплакал, че се усеща зашеметен.

След това той е получил обрив и тресчица и е бил прегледан от лекарите в А&E, който взе проучвания на кръв и урина. Но когато пристигна понеделник, с цел да се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР