Тийнейджър, представял се за момиче, е вкаран в затвора за

...
Тийнейджър, представял се за момиче, е вкаран в затвора за
Коментари Харесай

Млад перверзник подлъга двама братя да правят орален секс един на друг

Тийнейджър, представял се за момиче, е вкаран в пандиза за шест години, откакто подмами двама братя да вършат френска обич един на различен. Хари Джонсън се представял за момичето Мелиса, Ейми или Бека, до момента в който „ ухажвал “ седем деца на възраст сред 11 и 16 години, написа в. " Метро ". При един от случаите той предиздвикал двама братя да вършат френска обич един на различен. В различен случай той се опитал да накара момче да прави секс с кучето си. В изказване майката на братята съобщи: „ Почувствах се физически зле. Невинността на момчетата ми бе отнета. Ефектът от това върху фамилията ми не го поисквам на никого. Всички вървим на психотерапевт. Това е непоносимо, унищожително и промени целия ни живот “.

Джонсън е изпращал на жертвите си фотоси на девойки и е водил секс преписка с тях преди да ги записва по какъв начин мастурбират. Полицията също е разкрила, че той се свалял на компютъра си фотоси, на които деца са били насилвани.

Джонсън се призна за отговорен 22 точки от обвиняването си в съда в английския град Сейнт Албанс. Престъпленията са били осъществени сред януари и юли 2016 година.

Джонсън е бил заловен, откакто родители на негови жертви ревизирали какво прави сина им на своя iPad. В устройството те разкрили секс известия от MelissaB178. След диалог със сина си, който им признал всичко, родителите са подали сигнал в полицията.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР