Тийнейджър от Флорида гледаше телевизия у дома. Дойде и трикрако създание, видео показва

...
Тийнейджър от Централна Флорида, гледащ телевизия с кучето си, имаше
Коментари Харесай

Тийнейджър от Централна Флорида, гледащ телевизия с кучето си, имаше неочакван посетител в неделя в дома си в Лейк Мери, на около 20 мили северно от Орландо.

< p>Трикрака мечка беше нахлула в ланая през решетката на вратата — и изглеждаше гладна.

13-годишният Джоузеф Диглио започна да записва, докато животното куцаше около басейна, душене за храна.

Това съдържание не е налично поради вашите предпочитания за поверителност. Актуализирайте настройките си тук, за да го видите.

„Боже... О, Боже мой, погледни го“, може да бъде чуто да казва той, звучи ужасено, извън камерата на кучето си, което той в крайна сметка заключва в гаража. „Това е лудост!“

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Черна мечка атакува жена пред дома във Флорида

Джоузеф продължава да записва, докато мечката рови из вътрешния двор и след това намира джакпота: външния хладилник . Създанието успя да отвори вратата и да грабне две твърди селтери с бял нокът, докато кучето лаеше като лудо.

Момчето показа смачканите кутии с алкохол пред камерите на новините на WESH 2 на следващия ден.

Вкусовете? Манго и ягоди.

„И така, той мина оттам, обиколи вътрешния двор, намери това, от което се нуждаеше, и след това се върна през същата дупка, която отвори“, майката на момчето, Джосаури Faneite-Diglio, каза пред Insider в отделно интервю, който добави, че мечката също е грабнала малко храна за риба.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Черна мечка, уловена от камерата на вратата в дома във Флорида

Мама , която показа различни ъгли на инцидента от видеозапис от домашно наблюдение, добавя, че синът й не е бил толкова уплашен, защото животното е известна личност в общността.

Мечката с две кошути крака и един горен крайник, е галено известен като Трипод и се смята, че е роден по този начин.

Ако видите мечка на обществено място, Комисията за опазване на рибата и дивата природа на Флорида ви моли да се обадите неговата гореща линия за предупреждение за дивата природа на 888-404-3922.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР