Тийнейджър, който потърси фестивала на остров Уайт като потенциална цел

...
Тийнейджър, който потърси фестивала на остров Уайт като потенциална цел
Коментари Харесай

Тийнейджър мюсюлманин, който потърси фестивала на остров Уайт като потенциална мишена за терористична атака, е задържан за седем години

Тийнейджър, който потърси фестивала на остров Уайт като евентуална цел за терористична офанзива, е арестуван за седем години.

16-годишният, който по това време е на 15 години, също е изследвал оръжия, транспортни средства и прободни жилетки и се е сдобил с нож.

След като отхвърли фестивала като цел, защото нямаше кола, младежът изготви проекти да намушка хора, които работеха с него в профилирано образователно заведение, разкри съдът.

Неговата идеология е повлияна от ИД, сподели полицията.

Съдът на Кингстън в Югозападен Лондон чу, че той разисква проектите си с други онлайн, защото получава известия като: „ Чух, че ще атакуваш фестивала, правилно ли е? ”

Тийнейджърът, чието име не може да бъде посочено заради възрастта си, беше наказан по обвинявания, в това число подготовка на терористични актове.

Г-жа Джъстис Макгоуън сподели: „ Все още сте млад и имате редица условия, които ви затрудняват да мислите за следствията.

„ Вие сте интелигентни и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР