Тийнейджър е убил две сестри в парк в Лондон като

...
Тийнейджър е убил две сестри в парк в Лондон като
Коментари Харесай

В Лондон тийнейджър убил две сестри след сделка със зъл дух да спечели лотарията

Тийнейджър е умъртвил две сестри в парк в Лондон като жертва на злобен дух, с цел да може да завоюва от лотарията. Това е било казано по време на правосъдно съвещание по проблема, оповестява Sky News.

Данял Хюсеин е бил на 18 години, когато е наръгал 46-годишната Биба Хенри и 27-годишната Никол Смолман, откакто предишното лято са организирали тържество във връзка рожден ден в парк в Уембли.

Сестрите са останали да танцуват късно вечерта, откакто приятелите им са си тръгнали, само че с тях не е могъл да се реализира контакт на идващия ден, посочи прокурорът Оливър Глазгоу.

Приятели, които са ги издирвали, са намерили телата им, крайниците им преплетени, в шубраци покрай мястото на празненството.

" Атаката беше колкото дивашка, толкоз и опустошителна ", акцентира Глазгоу.

Твърди се, че Хюсеин е разпознат посредством ДНК и камери за видеонаблюдение, само че също по този начин е купил нож, подобаващ на оръжието, с което е осъществено ликвидиране, а полицията е намерила още доказателства в дома му.

Глазгоу продължи: " Когато спалнята на подсъдимия беше претърсена, полицията откри ръкописен документ, за който се допуска, че е съглашение сред подсъдимия и дявол, в който той дава обещание да жертва дами, с цел да завоюва от
лотарията и да не бъде обвинен в закононарушенията, които е направил.

" Изглежда, че подсъдимият е имал убеденост, че проектът му ще работи, защото след съдбовните офанзиви против Бибаа Хенри и Никол Смолман, подсъдимият е закупил няколко лотарийни билета, а вътре в бележката са сгънати три лотарийни билета.

" Както се оказа, демонът не се получи добре на пазарлъка, защото подсъдимият освен не завоюва
лотарията, само че и полицията разпознава всички доказателства, които го свързват с тези две убийства. "

Предполагаемата офанзива се е случила в ранните часове на събота 6 юни предходната година.

На 19 години Хюсеин отхвърля две обвинявания за ликвидиране и владеене на обидно оръжие.

Процесът продължава.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР