Тийн звездата Симона отнесе като вихър известен фолк клуб, а

...
Тийн звездата Симона отнесе като вихър известен фолк клуб, а
Коментари Харесай

Парти като за последно: Симона взриви нощен клуб, изненада и с нова визия

Тийн звездата Симона отнесе като ураган прочут фолк клуб, а почитателите полудяха по най-новото ѝ парче - " Пак ". Направихме бърза информация и установихме, че песента към този момент е натрупала близо 5 милиона гледания в YouTube, което я трансформира в неоспорим зимен шлагер. Толкова огромно стана парчето в нета, че Галин, който продуцира младата певица, направи своя версия и в нея включи Лидия, Адам, Десита и самата Симона.

От сторитата в Instagram разбираме пък, че присъединяване на Симона е протекло взривяващо и е изпяла " Пак " няколко пъти. Младата звезда е заложила на дребна черна рокля, с която е изглеждала супер секси, само че това не е нищо ново за нея. Певицата се отличи с естествената си хубост още в първото си видео. Тогава Симона беше червенокоса, само че последователно стартира да опитва с нови прически и цветове.

Виж още: Уау! Лидия се пусна по долни дрехи от спалнята и впечатли с фитнес извивки

Първата смяна видяхме преди месеци, когато Симона смени аленото с пепеляво русо. Именно тогава почитателите заподозряха, че любимката им прави равномерен преход към русото и се оказаха прави. След още няколко изсветлявания, Симона е към този момент публично русокоска и сподели финалната си визия в Instagram.

Виж още: Истанбул е в краката ѝ: Михаела Тодорова сподели обилни форми в секси корсет

Симона няма екстеншъни, косата ѝ е в действителност толкоз дълга, само че към този момент се виждат кукленските букли, които подходжат на всяка русокоска. Не знаем дали певицата има вяра в изказванието, че русокоските се забавляват повече и в никакъв случай не са гладни, само че наподобява се любува на смяната си в края на годината. Повечето почитатели утвърждават новата визия, само че има консуматори, които укоряват певицата, че замязяла на всички други от сектора. А ето и една по-стара фотография на изпълнителката, с цел да си я припомните с алените нюанси. 

Ние считаме, че тийн принцесата наподобява всячески супер, а и е изцяло обикновено да се трансформира. Всеки актьор би трябвало да опитва и да търси най-хубавото във образно и музикално отношение.

Виж още: И заживели щастливо: Тина и Миро от " Един за различен " на Малдивите, а Анси и Марти с изненади

Изображение: https://www.instagram.com/simona_alphamusic/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР