Тийн сензацията Карлос Алкарас стана най-младият в историята световен номер

...
Тийн сензацията Карлос Алкарас стана най-младият в историята световен номер
Коментари Харесай

Шампионът Алкарас: Ще помня този момент до края на живота ми

Тийн сензацията Карлос Алкарас стана най-младият в историята международен номер 1 с триумфа си на US Open след 6:4, 2:6, 7:6(1), 6:3 над Каспер Рууд.

Испанецът мъчно сържаше страстите си на награждаването, само че думите му бяха ориентирани само към фамилията му и към околните на жертвите от атената на датата на финала - 11 септември - преди 21 години в Ню Йорк.

“Първо желая да поговоря за специфичния ден през днешния ден. Искам да кажа, че сърцето и мислите ми са с вас в този ден. Не желая да изкриявам фокуса от този значим ден за всички вас, само че ще го помня до края на живота ми и ще се веселя, че съм го споделил с вас, почитателите.

Мечтаел съм си за този миг - да съм първенец от “Шлема ” и номер 1 - от детството. Трудно ми е да опиша, тъй като страстите ми са доста огромни. Това е нещо, което съм се стремял да реализира с доста работа от дълго време.

Всичките решения и всичките премеждия, през които сме минали до момента, си заслужават. Постоянно мислех за майка ми и за другите хора от фамилията ми. Мислех и за тези, които не можаха да дойдат да ме гледат онлайн.

Мога да кажа, че съм малко изтощен. Не е време да си изтощен преди край в “Шлема ”. Трябва да дадеш всичко от себе си и аз работя доста интензивно върху това, тъй че не е време да си изтощен в подобен миг ”, сподели Алкарас.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР