Тийн сензацията Христина Христова - Тита продължава с образованието. След

...
Тийн сензацията Христина Христова - Тита продължава с образованието. След
Коментари Харесай

Тита стана студентка

Тийн сензацията Христина Христова - Тита продължава с образованието. След като тази година тя бе абитуриентка, в този момент сяда на студентската пейка в столичен университет.

Тита обаче е решила, че няма да учи нещо, обвързвано с музика, а ще акцентира на по-практични науки. Тя се е записала в компетентност Управление на бизнеса и предприемачеството. Певицата показа пред Гала, че е извънредно удовлетворена, защото е призната по първото си предпочитание, а също така се е справила чудесно на приемния тест, където е съумяла да покаже с 89% по-добри резултати от съперниците си.

През последните години Тита бе частна ученичка поради изобилието от музикални задължения. На процедура тя не е ходила на учебно заведение.

Преди няколко дни Тита и Криско пуснаха новото си парче, което е ремикс на шлагер на Мишо Шамара от 90-те години.

Тази година по пътя на студентския живот поемат и децата на актрисата Албена Михова и на певицата Тони Димитрова. И двамата са признати в НАТФИЗ. Синът на Михова ще учи компетентност Кукли. За Мартин това няма да е първи допир с актьорското изкуство, защото той към този момент участваше в сериала Ние, нашите и вашите.

Дъщерята на Тони Димитрова пък - Магдалена, се похвали в обществените мрежи, че към този момент е студентка в театралната академия, написа Дир.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР