Tийн сензацията Били Айлиш е получила постоянна ограничителна заповед срещу

...
Tийн сензацията Били Айлиш е получила постоянна ограничителна заповед срещу
Коментари Харесай

Били Айлиш получи ограничителна заповед срещу преследвача си - slava.bg

Tийн сензацията Били Айлиш е получила непрекъсната ограничаваща заповед против преследвач, съобщи Асошиейтед прес.

18-годишната изпълнителка заведе иск против 24-годишния Пренел Русо предишния месец, откакто натрапникът се появил седем пъти пред дома ѝ в Лос Анджелис в опит да се срещне с нея.

Русо за първи път пристигнал пред дома на Били Айлиш на 4 май, позвънил на вратата и попитал татко ѝ дали певицата живее там. Въпреки отговора, че е сбъркал адреса, натрапникът се завърнал по-късно. Русо бил пропъден от защитата, само че още веднъж се появил и даже се заканил да пренощува пред дома.

Преследвачът се завърнал и на идващия ден и се опитал да проникне в къщата. В последна сметка Пренел Русо е бил задържан за нарушение на границите на частна благосъстоятелност.

След като в началото Били Айлиш получи краткотрайна ограничаваща заповед против Русо, в този момент арбитър Даяна Гулд-Салтман е издала перманентна за период от три години, написа Българска телеграфна агенция. Заповедта не разрешава на натрапника да прави опити да се свърже с певицата или родителите ѝ, да им досажда и да ги тормози.

Пренел Русо също така би трябвало да стои на 100 ярда (91 метра) от тях. На преследвача е неразрешено също да се появява на местата, които Били Айлиш посещава по работа.

Източник: dir.bg
Снимка: Getty
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР