Тийн идолът Тейлър Суифт ще добави още една награда към

...
Тийн идолът Тейлър Суифт ще добави още една награда към
Коментари Харесай

Изпълнител на десетилетието е Тейлър Суифт

Тийн идолът Тейлър Суифт ще добави още една премия към сбирката си. На тазгодишните Американски музикални награди изпълнителката ще получи мечтаната статуетка за „ Изпълнител на десетилетието “.

Новината беше оповестена от самата компания, организираща церемонията, която ще се организира на 24 ноември. Това ще бъдат 47-ите Американски музикални награди, а Суифт е една от изпълнителките с най-вече статуетки.

„ Тя е спечелила най-вече Американски музикални награди през това десетилетие... Номинирана е в 5 категории и тази година... И ще е един от изпълнителите по време на шоуто. Тейлър Суифт е нашият Изпълнител на десетилетието “, се споделя в формалното известие.

И тази година тя попада в тази категория, като ще се бори за статуетката с Ариана Гранде, Дрейк, Холзи и Пост Малоун. Останалите четири оценки, които може да завоюва Суифт са в категориите „ Най-добро музикално видео “, „ Любим женски реализатор “, „ Най-добър албум “ и „ Любим реализатор на съвремието “.

Суифт е привикнала да усъвършенства върхове. Миналата година тя задмина Уитни Хюстън и се трансформира в най-титулувания реализатор в историята на премиите. Ще забележим дали и тази година ще успее да задмине и още една икона в лицето на Майкъл Джексън.

Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР