Тийн идолът Кристиан Костов от скоро се подвизава с нов

...
Тийн идолът Кристиан Костов от скоро се подвизава с нов
Коментари Харесай

Кристиан Костов като две капки вода с Миро Каризмата!

Тийн идолът Кристиан Костов от скоро се подвизава с нов имидж, разбра HotArena.

Звездата от " Х фактор " Крис Костов претърпя коренна смяна във визията си преди дни. Той изненада почитателите си в обществените мрежи, публикувайки поредност от фотоси, на които е рус! Оказва се, че надареният реализатор е броил цели 500 евро в един от най-тузарските салони за хубост в Москва, с цел да се снабди с новата си прическа.

Явно Костов е решил, че е пристигнало време за смяна. С русите кичури в косите се чувстал по-зрял и готин, а не като срамежливо момченце, както го познаваме всички. Освен че получи доста поздравления за смяната, Крис бе сюрпризиран от съпоставките, които се направиха сред него и друга звезда на родната поп сцена.

Според мнозина, тийн идолът в този момент наподобява на по-млада версия на Миро Каризмата. Както си спомняме, преди години Костадинов се подвизаваше със същите руси кичури. Макар формата на прическата му да бъде по-различна, двамата с Крис несъмнено много си наподобяват, написа " България през днешния ден ".

Преди няколко седмици Костов бе на море с родителите си по родното Черноморие. След това отпътува назад за Русия, където да се приготви за началото на новата образователна година. Междувременно, той откри време за промяна на стила, а почитателите му чакат с неспокойствие да издаде нов шлагер. Фенките му, пък, стават от ден на ден, само че никоя от тях към този момент не е съумяла да плени сърцето му.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР