„Тия няма какво да търсят в ЕС, каза една жена

...
„Тия няма какво да търсят в ЕС, каза една жена
Коментари Харесай

“Съседната страна“ вместо Северна Македония – така говорят в Атина

„ Тия няма какво да търсят в Европейски Съюз ", сподели една жена по радиото. Същото беше декларирал и различен човек преди нея, който посочи още: „ Гробът на сестрата на Александър Велики беше открит при нас. "

Година след подписването на Преспанското съглашение мнозина гърци към момента са в плен на сантименталните показа за древността. А политическите процеси в Северна Македония в действителност нямат нищо общо в древността…

След като Франция и Нидерландия блокираха старта на договарянията за еврочленство със Северна Македония и Албания, облаци надвиснаха над бъдещето на македонския министър председател Зоран Заев. Както е известно, през 2018 година той накара сънародниците си да гласоподават за смяна на името на страната, с цел да бъде решен веднъж-завинаги разногласието със прилежаща Гърция. Тогава Заев обещаваше на северномакедонците, че скоро ще имат европейски паспорти, а страната им ще излезе от политическата и икономическа изолираност. След като всичко това се оказа далечна фантазия, в страната през април ще има предварителни избори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР