Тия с бързите кредити вече наистина прекаляват! Обади се глас на блондинка и

...
Тия с бързите кредити вече наистина прекаляват!
Обади се глас на блондинка и
Коментари Харесай

Стига глупости!

Тия с бързите кредити вече в действителност прекаляват!

Обади се глас на русокоска и ми изясни, че като на предан клиент ми били предложили извънредно преференциален заем.

Стига нелепости, споделих, знам ви аз – давате 100, прибирате триста.

Стига нелепости, предан клиенте, обиди се русокоската, никой не се кани да ви обере. Промоцията ни е единствено за вас и важи единствено за през днешния ден – в случай че през днешния ден вземете заем от нас, имате опция да спечелите екскурзия в чужбина, едноседмична отмора на морето, огромната премия – въобще да не го връщате, и една специфична оферта персонално за вас – ще сбъднем и най-съкровените ви секрети стремежи в посочено от вас време и място.

Стига нелепости, споделих, моите най-съкровени секрети стремежи няма метод някой да ги сбъдне.

Стига нелепости, отвърна русокоската, ние си имаме дипломиран личен състав, който извършва стремежи всевъзможни, даже и най-извратените, в случай че се сещате защо става дума.

Стига нелепости, сетих се, само че моите съкровени стремежи са други, отвърнах, а вие няма по какъв начин да се справите с тях. Можете ли, да речем, да уреждате неуредени финансови взаимоотношения?

Стига нелепости, изсмя се русокоската, ние по през целия ден с това се занимаваме! Само ни кажете адреса и желанието си – можем да потрошим столове, маси, чаши, чинии, при по-неуредени взаимоотношения  - и витрина, в случай че се наложи. Леки, междинни и тежки физически увреждания не предизвикваме – ние сме хуманна и честна институция. Но с психическите няма проблем – доста удовлетворени клиенти се обаждат, с цел да ни благодарят, че съперникът им към този момент като върви, си приказва самичък, а като не върви – си задава въпроси, на които да си отговори, когато тръгне.

Ангели мои, не се стърпях, давайте заема, диктувам – неуредените ми финансови взаимоотношения са с адрес София, хиляда, „ Дондуков ” едно! Нищо не ми е наред с тях – аз си заплащам здравната осигуровка, те ме дерат за самостоятелен чаршаф. Прибират ми парите за пенсия, а след това споделят, че били свършили. Плащам за полиция, с цел да ми обяснят, че в случай че съм желал сигурност, би трябвало да си платя и на охранителя. Плащам на самостоятелната правосъдна система, пък след това заплащам и на наказаните от нея поради това, че ги била осъдила. Личните ми данни чак в Австралия ги знаят – пък аз си заплащам, с цел да ми ги пазят! Отечеството било в заплаха, а те дори не си приключват отпуските, с цел да го спасят! Дотук ми пристигна! Ако питат – кажете им, че те знаят на кого би трябвало да се обадят, най-малко, с цел да му се извинят!

Блондинката замълча – явно си записваше някъде адреса. Чудесно, сподели, екипът сега е свободен и още следобяд може да отиде на място. Какво желаете да потроши и какво още да рече на вашия финансов сътрудник?

Стига нелепости, споделих, в случай че не знаете какво да му речете – никак и не тръгвайте!

И затворих, нямам време да се занимавам с телефонни флиртове. Но след час русокоската още веднъж звънна. Готово, сподели, лесна работа, имало единствено една маса с двайсетина стола, всичко е на дармадан, асансьорът е омазан с лютеница, а на огромното стълбище нашият художник е нарисувал едно такова нещо, дето възпитана девойка като мен не може да каже какво е.

А някой не ви ли рече нещо – стреснах се.

Не, отвърна русокоската, имало там някакви на вратата, споделили, че в случай че не са на работа, и те биха взели заем от нас против същата услуга, дори упътили екипа, та да не обърка вратите. Благодаря, че ни препоръчахте на нови клиенти!

Стига нелепости, споделих, вие нещо ме будалкате – ами че това беше адресът на Министерския съвет! Кой ще ви пусне вътре да раздавате заеми и правдивост!

Стига нелепости, сопна се русокоската, аз да не съм русокоска, ясно ми е чий е! От името на екипа и персонално от мое име благодаря, че ни помолихте да сбъднем и нашите най-съкровени стремежи!

С тия бързи заеми човек в действителност би трябвало да внимава какво си пожелава!
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР