Титулярният вратар на ЦСКА Густаво Бусато е влязъл в полезрението

...
Титулярният вратар на ЦСКА Густаво Бусато е влязъл в полезрението
Коментари Харесай

Унгарци си харесаха вратаря на ЦСКА

Титулярният вратар на ЦСКА Густаво Бусато е влезнал в полезрението на два маджарски клуба и не е изключено да се стигне до негов трансфер през зимната пауза. Бразилецът е неизменим титуляр тази есен, като от 24-те мача на " алените " във всички шампионати той не взе присъединяване единствено в два. Бусато позволи 23 гола, резервира шест пъти мрежата си суха и отрази три дузпи - две в Лига Европа при успехите над Сиренс и БАТЕ Борисов, както и против Черно море при 1:1 на " Тича ".

Бусато изигра цялостни 810 минути в деветте мача на ЦСКА в Лига Европа, като след нулевото тъждество с Рома на " Олимпико " даже влезе в тима на кръга. Именно с изявите си на интернационалната сцена той е приковал вниманието на два маджарски клуба, които са подготвени да излязат с оферта за привличането му. Единият от тях е МОЛ Фехервар, в който от лятото играят двама някогашни футболисти на " алените " - Евандро и Рубен Пинто. Бразилецът бе трансфериран за близо 1 млн. евро, а португалският халф мина в отбора от Секешфехервар като свободен сътрудник.

Самият Бусато дойде без пари на " Армията " през юни 2019 година и последователно измести тогавашния титуляр Витаутас Черниаускас. Така " алените " биха осъществили добра облага, в случай че се стигне до договорка за 30-годишния пазач.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР