Титулярният вратар на Левски Николай Михайлов за пореден път показа

...
Титулярният вратар на Левски Николай Михайлов за пореден път показа
Коментари Харесай

Ники Михайлов: Не малка, а голяма мъка беше сезонът за Левски

Титулярният вратар на Левски Николай Михайлов за следващ път сподели сериозна доза самокритичност към тима и съобщи, че персонално за него акция, в която „ сините” е трябвало да избавят присъединяване си в евротурнирите с бараж „ в последния момент” не би могло да бъде друго с изключение на отчаяние.

Левски надигра Етър Велико Търново с 1:0 в баража сред третия и седмия в класирането на Първа лига, с което отбрани правото си да бъде третият представител на България в Лига Европа. 30-годишният Михайлов направи нужното, с цел да опази мрежата си „ суха”, до момента в който Валери Божинов влезе на промяна, с цел да означи значимия гол.

„ Не дребна, а огромна тъга беше сезонът. Мач под огромно напрежение за нас. В последна сметка завършихме на 10 точки пред четвъртия, само че трябваше да играем този неправилен мач. На нас той можеше да ни коства доста, до момента в който на Етър – нищо. В последна сметка излязохме и победихме. Най-хубавото е, че всичко свърши. Най-важното е Левски да се върне там, където му е мястото. Най-много желая да благодаря на почитателите, които бяха неповторими в поддръжката си към мен и клуба през последните 6 месеца”, разяснява Михайлов.

„ За мен сезонът е разочароващ. Левски да играе баражи в последния миг, че да избавя квотата си за Европа - това е недопустимо за клуба, който аз познавам. Сега би трябвало да поставим старания и да върнем Левски там, където му е мястото. Естествено, че няма да бъде елементарно. Има нови хора измежду управлението в лицето на Павел Колев, който е един огромен експерт. Знаете, че ще има ново треньорско управление, в четвъртък мисля, че се назначава.”

„ Още не знам по какъв начин стоят нещата към мен. След завършека на мачовете се разбрахме да приказваме. Засега нямам тенденция. Сега отивам с националния тим. През идващите дни ще разясняваме с Павел Колев. Все отново идват нови треньори, дано забележим какво ще желаят те. Много пъти съм го казвал – Ники Михайлов е най-малкият проблем на Левски.”

„ Откакто си потеглих отсам, нещата не са се трансформирали в кой знае каква положителна тенденция. Дали като терени, дали като условия. Взимат се съмнителни чужденци. Борчовете знаете какви са. Не съм аз обаче индивидът, който да разяснява.”

„ Петър Хубчев досега не е представян в съблекалнята (като новия старши треньор – б.р.). Никой не е приказвал с играчите. За момента нямам информация какво ще се случва оттук насетне. Там ще си вземат решение по отношение на проекти, подготовки… Моят контракт е до 31 май. Ако по-късно приказваме и се разберем – хубаво.”

„ В края на сезона е тежко, само че няма по какъв начин. Имаме два тежки мача с националния тим – посещение на Чехия и тук против Косово. Сега би трябвало да се възвръщаме бързо. Пожелавам на другите да си отпочинат, ние имаме още 13 дни, в които да останем в оптимална форма. Да си част от националния отбор е голяма чест. Аз познавам Красимир Балъков от доста години като огромен и популярен футболист. Нямам никакъв проблем. Щом БФС му е дал своя вот доверие, значи отиваме и даваме всичко за него”, приключи Михайлов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР